Tug Forum

Tug Forum => Forum Ideas, Issues & Announcements => : chipchase February 08, 2014, 00:07:24

: Photos
: chipchase February 08, 2014, 00:07:24
Hi all is there a problem with photos on the forum, on some threads some of the photos are showing and others have a black box with a cross in it, the photos can still be opened if I click the link, does anyone else have this problem
: Re: Photos
: tugs53 February 08, 2014, 09:22:26
I seem to be able to see them ???
: Re: Photos
: Model Tug Man February 10, 2014, 04:51:56
It seems to be intermittent and does not depend on the age of the post.
: Re: Photos
: Sudbury II March 25, 2014, 21:19:33
Forum is all weird today!
No pics at top of page...no nothing. ???
: Re: Photos
: mike_victoriabc March 26, 2014, 06:40:03
I've not seen the photos at the start-up at the top for awhile. Just a small box with a red X and 'Tug Forum'.

: Re: Photos
: Footski March 26, 2014, 22:59:40
We have to be a little patient guys. The boss is not available to sort out the problem just at the moment.
: Re: Photos
: Sudbury II November 16, 2014, 21:53:29
Sorry to re-ignite this topic; but every photo I try to post brings up the error message regarding security checks.
I have re-sized down to small file sizes, but still no luck.

Am I missing something?
: Re: Photos
: olscuzbut November 17, 2014, 07:11:16
Yup!  I have noticed that too lately.  Some pics upload and others just won't  go.  All taken with the same camera and resized.  Weird!!
: Re: Photos
: mike_victoriabc November 17, 2014, 09:31:00
Looks like I have been lucky lately - not had a glitch as before.
I download my photos using ACDsee - then I e-mail them to myself before adding them to a folder for posting to here. That seemed to cure the problem. ACDsee does an auto resize when it sends it to the e-mail address I think.
: Re: Photos
: FsASTSyd1 November 18, 2014, 05:13:22
Yes I have the failed Security as wel. Been trying to put some of my 100 plus pics from the IMBS on. Will try again later after I have threatened the computer with a big brick.l
: Re: Photos
: model tugman November 18, 2014, 08:01:31
 ^-^  I have also been having trouble but if posted one at a time it worked,  strange ??? ???
: Re: Photos
: tug-arlyn-nelson November 18, 2014, 19:12:01
Still pretty new here, but the only real issue I had was when trying to change my avatar, it would only accept a JPEG and not a PDF. Most of the pics I have posted have been from scans so they don't show up but you have to click the link below, it works but its an extra step. JPEG, no problem. Its easier to post pics here than on some other places I play around on though. One place it says its attachment limit has been reached so cant go that route. Have to upload pics to Photobucket first, then link them to the site. That's a PITA.
: Re: Photos
: tug-arlyn-nelson November 29, 2014, 22:14:45
Had troubles yesterday trying to post pix for the Fairplay model just done.  Like others I was getting a security failure blurb, of all things!  I asked Michael 2tugboats and he had me forward the offending pix to him. He couldn't find anything wrong with them, but resized them again, then had me link them to the post. That worked! But oddly after doing that, I was able to load 2 more pix in the normal way with no issues?!!?  And since they were not scans they didn't come out PDF's which makesee all happy! cool  Had to have my brainy kids sort out the scanner PDF thing for me but looks like we got it now.
: Re: Photos
: tugs53 December 11, 2014, 10:59:59
None of it seems to make sense.


I haven't been able to post pictures in a long time ho
: Re: Photos
: tug-arlyn-nelson January 15, 2015, 09:12:28
I hate to say this but it seems to me that this forum is going to go the way of the do-do bird if it doesn't get back to where it was pretty soon. Not being able to post pics is just not cutting it. When something becomes a PITA to do, we wont do it.
: Re: Photos
: Model Tug Man January 15, 2015, 10:04:16
In the past when there have been upgrades to the system it has taken some time for all of the features to become available again. I would recommend a little patience while TugMaster and the ops guys work out the bugs. I'm sure that everything will be back to normal soon. Normal for the Forum that is.
: Re: Photos
: Puffin January 15, 2015, 20:06:32
LET'S HAVE A LITTLE PATIENCE , AND SUPPORT THOSE DOING THE WORK ON THIS SITE .


                 PUFFIN
: Re: Photos
: model tugman January 16, 2015, 00:38:58
all that I get when trying to post pictures is.         Can't find attachment upload path.   No point if we can't post our pictures anymore, we are all patient but it has been a long while now.I
And the smileys have gone as well.
: Re: Photos
: fastfaz January 16, 2015, 04:37:36
  Hi all,
      I have to agree with George re the photos it seems to be taking a long time to put right and is frustrating when you cannot access any of the photos. Maybe I should have not bothered to become a site supporter. Keep trying admin.
       Fed up Faz. :(
: Re: Photos
: Footski January 16, 2015, 07:24:49
Okay guys, I understand your annoyance. I will send another message to the boss and see if we can't get a definitive answer to the problem.....I will be back!
: Re: Photos
: tug-arlyn-nelson January 19, 2015, 18:22:53
Is any headway being made?
: Re: Photos
: Footski January 20, 2015, 00:22:34
Hi guys,
I have just had reply from the boss. The problems are being worked on, but they are expensive and complex. He does not want to close the site down, for what could become an extended period while it gets sorted.
The plan is to, hopefully get things done properly in about a week, but you never know whether his efforts will work or not, so it could take a little longer.
Sorry I do not have more good news.
: Re: Photos
: tug-arlyn-nelson January 20, 2015, 10:26:58
Thanks for the update!
: Re: Photos
: des January 24, 2015, 15:52:26
Hi guys,

If I recall correctly, we went through a similar period around New Year (last year) of not being able to access the site, then not being able to see photos, avatars, etc.  It was very frustrating then, and I'm sure equally so this year, especially for our newer members.  The only thing I can say, and it's been said elsewhere on the forum lately, is to be patient and hang on.  The info isn't lost - just that the links are broken.  It will get fixed.  But also be aware, that the problem is with the host for the website, not with the website itself - so please don't think that the forum is broken - it isn't.

I know that the holiday period is when we work most on our boats, and we all want to post photos of our work - me too.  But we all just have to be patient and wait.

Also, too much mis-directed criticism just pisses of the Tugmaster when he is already doing all he can on our behalf.

Des
: Re: Photos
: Footski January 24, 2015, 23:41:56
Rest assured, we are working on a solution. There are several options on the table, but care has to be taken to ensure the right path is taken.
: Re: Photos
: nhp651 January 25, 2015, 10:00:22
hi barry, haven't heard from you in ages........how are you keeping. neil.
: Re: Photos
: Footski January 25, 2015, 13:04:56
hi barry, haven't heard from you in ages........how are you keeping. neil.

I am keeping well Neil. Been keeping an eye on you over on Mayhem. Busy, diwn here soaking up the sun and doing photography bits and pieces.....
: Re: Photos
: nhp651 January 26, 2015, 05:12:43
sadly Barry, that will  be the last post on that thread on that site for reasons not wishing to put on open forum. neil..........
: Re: Photos
: model tugman January 30, 2015, 01:52:38
Helloagain I have just tried posting some more pictures but keep getting this error notice any idea why?

Your attachment has failed security checks and cannot be uploaded. Please consult the forum administrator.
: Re: Photos
: TugMaster January 30, 2015, 02:20:45
Looking into it, can see any reasons why.

Try a different photo or try again in a while.
: Re: Photos
: TugMaster January 30, 2015, 02:21:21
test
: Re: Photos
: TugMaster January 30, 2015, 02:22:39
test
: Re: Photos
: Model Tug Man January 30, 2015, 04:52:40
Well-----we can see what TugMaster has been up to, evidenced in the last picture on the previous page. Time to rest up and get to work again, Tugmaster.
: Re: Photos
: Model Tug Man January 30, 2015, 05:19:16
TugMaster,

The recent pics on my Franklin build are missing. Can you help?

Thanks,

TM
: Re: Photos
: TugMaster January 30, 2015, 06:07:35
Which thread and topic ?
: Re: Photos
: Model Tug Man January 30, 2015, 06:25:02
Here is the link:

http://modeltugforum.com/index.php?topic=1859.msg72088#new

Thanks for your help.
: Re: Photos
: TugMaster January 30, 2015, 06:28:41
From what date are they missing ?
: Re: Photos
: Model Tug Man January 30, 2015, 06:51:04
Last ones showing is 8/18/14.