Tug Forum

Tug Forum => Forum Ideas, Issues & Announcements => : TugMaster January 29, 2015, 05:46:18

: Website Update 29/01/15
: TugMaster January 29, 2015, 05:46:18
Hi All,

It looks like we are able to post pictures again but I am still working on retrieving older pictures that have been posted. They are all there, we haven't lost anything, its just trying to get one bit to find the other !!

Once done will then work on getting the Smiley's back up.

Cheers

TugMaster

Admin
: Re: Website Update 29/01/15
: TugMaster January 29, 2015, 06:10:04
ok, Looks like we got the pics back ..... have a click around and let me know !

We're getting there !

TugMaster
: Re: Website Update 29/01/15
: Footski January 29, 2015, 06:20:06
Brilliant Boss. It does look right. I even got my Avatar back....
: Re: Website Update 29/01/15
: TugMaster January 29, 2015, 06:30:35
New title too ....I'm flying !
: Re: Website Update 29/01/15
: TugMaster January 29, 2015, 06:36:12
Barry, how is the clock for you now ?
: Re: Website Update 29/01/15
: Footski January 29, 2015, 07:12:54
Perfick as they say in some parts!
: Re: Website Update 29/01/15
: olscuzbut January 29, 2015, 07:15:30
Testing, testing, 1 2 3.
: Re: Website Update 29/01/15
: olscuzbut January 29, 2015, 07:18:35
Yup!  Works like a hot damn!  Congratulations Tugmaster on a long arduous job.  Well done.
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson January 29, 2015, 08:23:55
It looks like some of the more recent pictures are still AWOL, I see some older ones.  Smilies still gone, I don't have an avatar etc.  Getting there!
: Re: Website Update 29/01/15
: fastfaz January 29, 2015, 08:46:50
  Hi Tugmaster,
       Thanks for all your hard work, praise the Lord the photos are back. I will take some pictures tomorrow  of the progress on the Sun XX1 build. Well done keep up the good work.
       Cheers,
            Peter. :)
: Re: Website Update 29/01/15
: TugMaster January 29, 2015, 09:01:22
Still working on Smiley's.

If your Avatar is not there please re load.

Please point me to any pics you feel are missing.

Thank you

TugMaster
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson January 29, 2015, 09:13:55
Got a new avatar.  In Real tugs, real pics I don't see hardly any pics that were once there. Not just there either, seems to be lots of pics missing.
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson January 29, 2015, 09:41:04
I was just able to post a pic on my build thread!  Hoorah!
: Re: Website Update 29/01/15
: TugMaster January 29, 2015, 10:10:07
tug-arlyn-nelson,

Have a look in Real Tugs now, I've made a few more tweeks and they seem to appear now. Press F5 to refresh first.

TugMaster
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson January 29, 2015, 10:50:45
Still a bunch of pix missing on West Coast tugs, especially mine. I posted a number of pics there, all gone.
: Re: Website Update 29/01/15
: model tugman January 29, 2015, 11:01:17
Ooh I have just got to try it. Out again.

wonderfull tug master well done. geo
: Re: Website Update 29/01/15
: tugnut January 29, 2015, 11:18:13
Well done Tugmaster, it worked for me to.
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson January 29, 2015, 13:12:38
Nice to see SOME things working again. It will be great when it all works.  Keep up the good work!  We miss the site!
: Re: Website Update 29/01/15
: boman January 29, 2015, 17:54:25
Well done sir. I love the new title.

Thank you for all your efforts.
: Re: Website Update 29/01/15
: model tugman January 30, 2015, 01:50:46
Hello tugmaster or the site administator I have just tried again to post some pictures but keep getting this error notice  any idea why?

Your attachment has failed security checks and cannot be uploaded. Please consult the forum administrator.

: Re: Website Update 29/01/15
: TugMaster January 30, 2015, 01:52:36
Not sure why. I will have a look at the settings but try another pic or try again later with the same pic.
: Re: Website Update 29/01/15
: Model Tug Man January 30, 2015, 04:43:16
Looks like someone has been working hard. Thanks for your efforts they are much appreciated.
: Re: Website Update 29/01/15
: Sudbury II January 30, 2015, 08:37:07
Progress!!! Wew Hew!!

Well done Tugmaster.
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson February 06, 2015, 08:43:33
I wonder if anything is being done about restoring all the missing photos, or is the "repair" complete?
: Re: Website Update 29/01/15
: Footski February 06, 2015, 10:12:59
No the repair is not complete. Following such a devastating problem, it is going to take a little more time to get things working as they should. Tugmaster is hard at work trying to fix things...
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson February 06, 2015, 11:30:21
Thank you for the reply. If I may..what exactly happened anyway?  What is the nature of the problem that has caused so much grief for the site?  Thanks!
: Re: Website Update 29/01/15
: Footski February 06, 2015, 23:50:57
Personally, I have no technical knowledge of the way these sites fun, but I believe it was a major crash, caused by something the service provider either did, or failed to do. Everything was backed up,but putting it all together again with correct links is a big job......
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson February 07, 2015, 08:48:27
Thanks Barry!
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson February 17, 2015, 20:59:39
Unable to post pics today.  Tried many times, pix sized down as usual. Get the security check blurb.
: Re: Website Update 29/01/15
: 2tugboats February 17, 2015, 22:20:45
Here is a try from my machine Scott. . .

(http://twotugboats.com/images/b422c0b688e51ebf2b1417ce95027a27.jpg)

Hmmm, that's strange, it is working for me here. The powers that be will see this and
look into the problem and give you some input.

Michael
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson February 17, 2015, 23:12:11
How are you doing it Michael?  I was using the attachment function, that usually works.
: Re: Website Update 29/01/15
: 2tugboats February 18, 2015, 08:27:43
Good Morning Scott,

Well, I use the "Insert Image" button, second button from the bottom left. I can't make out
the image on the button but it looks like a pair of binoculars to me. Next to the "YouTube"
button.

I'm writing this post of "how I do it" in a way that I wish I could have read when I first came
to the Forum here, so don't think I'm being cute, I really want to be of help.

Ok, first I find the picture I want to post and it has to be "on-line". Took me a few tries to
figure that out. I created a page on my website where I just park pictures that I want to
post here. If I'm copying a picture from someone's site, I click my "right mouse" button
and select the "Copy image URL" option.

Ok, then I click on the Insert Image button, paste the copied image URL in the center of
the Insert Image HTML and then I click on the "Preview" button, lower right here, to see
if indeed I have posted  my image of choice.

Now. . .I have never, in the 50 or so pictures I have posted, gotten the "Security Risk"
message. Someone here will have to explain that situation.

The only gray hair I have is from trying to learn how to use the Internet. I can build tugboats
all day long but the Internet can be quite cruel.
(http://twotugboats.com/images/f20b8fc492655285d907efc62be7474f.jpg)

Michael
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson February 18, 2015, 09:51:46
OK, I know what you are saying and have done this before on other sites, its more of a PITA than just going to the attachment option below the text box which has been working fine for me until yesterday! All the other pics I have posted recently have been thru that means. I tried again today and no joy.

Thanks
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson May 31, 2015, 12:31:06
OK, just tried to load a single as in one, 1 picture that is sized the same as always and it failed multiple times!  Honestly..
: Re: Website Update 29/01/15
: 2tugboats May 31, 2015, 14:15:20
Hmmm. . .I see that the "Emotions" above are not looking right so something is amiss. I'll give posting
a picture a try-

(http://twotugboats.com/images/5e0849e9ef056671b01971d4f6d93719.jpg)

Sorry Scott. . .again, working fine on this end. Perhaps there is something haywire at the URL
where your picture is living?

Michael
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson May 31, 2015, 14:22:13
Just tried again Michael, no go. Getting the security check BS like before. It aint on this end.  Add a sized attachment, try to post, NADA.

Lets face it , the site hasn't worked properly, or at least as it once did for months. Emoticons are always out, pictures are missing from all manner of threads, cant post pix, etc.
: Re: Website Update 29/01/15
: des May 31, 2015, 15:27:00
A couple of weeks ago I had problems uploading one particular photo, no matter what I did.  I ended up opening the photo in Paint, and cropped the edges a bit (just to make some sort of change, otherwise Windows will only Save the file the same as it was).  I was then able to upload the modified file with no problem.

Personally I don't miss the emoticons, but I've had a couple of photos go missing that I've subsequently uploaded again.  I don't know if any other photos are missing in other threads.

Is it my imagination, or has the traffic on the site slowed down?  There don't appear to be the number of posts appearing as, say, a year ago.

Des
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson May 31, 2015, 19:21:32
I think you are right, there is lots less going on here, I think in part due to the issues here.  I don't care about the emoticons either but I was looking around at some threads the other day and lots of pics were gone, including mine. As far posting pix goes, it should be as easy as adding the attachment per the option below this box. I have done it many times but right now its hit or miss, might work, might not. If something is a PITA to do, people stop doing it.  I had hoped that all would be good by now, but it isn't.
: Re: Website Update 29/01/15
: tug-arlyn-nelson May 31, 2015, 19:26:44
So after whining I went over to my Assurance tug thread and posted two pics!!!  Go figure.  Go check them out, stills taken from the new vid I posted yesterday.