Author Topic: Hey - what happened?  (Read 6465 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

FsASTSyd1

  • Site Supporter
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 361
  • I love cooking with Wine, sometimes I put it in the food
Re: Hey - what happened?
« Reply #30 on: January 09, 2014, 23:42:22 »
Hi all, my pics, avatar etc are back :) ;) :-*   Can I just say how much I, and I hope the rest of the members, appreciate all the efforts that have been put into rectifying the problem. Thanks again.
Syd J

tugboyben

  • Site Supporter
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 720
Re: Hey - what happened?
« Reply #31 on: January 09, 2014, 23:58:17 »
 ^-^ Well done Tugmaster
All picture's are back  :) :) :) :) :) :) :)

I will take a few picture's later of bit's i have been building post them on the forum

Jason
kirkleesmodelboatclub

Capt.Towline

  • Site Supporter
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 81
Re: Hey - what happened?
« Reply #32 on: January 10, 2014, 00:21:48 »
All good this end...thanks for your time and effort Tugmaster  :) ...steady as she goes!
Have a great weekend
CT

des

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 390
Re: Hey - what happened?
« Reply #33 on: January 10, 2014, 02:02:14 »
Well, I just logged on, and the first thing I saw was my avatar.  Then I saw that all of the pics are back again.  Thank you Tugmaster - very much appreciated.

Now I hope that this thread can just die a natural death.

Des

TugMaster

  • Administrator
  • Admiral Poster
  • *
  • Posts: 1123
  • Welcome Aboard !
Re: Hey - what happened?
« Reply #34 on: January 10, 2014, 07:28:24 »
Yes, great the pics are back.....

but to update you all ...we still have a few issues related to this....which I have just emailed the Host about.

Thanks for all your support and kind words, it really keeps morale up   :)

Off to London shortly for the boat show ...will post some pics next week.

In all of this I've noticed we have over 66,000 pictures/avatars on our database  :-\ this gives you an idea what I/we host !!....I would love to produce some sort of gallery/database that was viewable to members....something to work on !

Lets hope we get those last few niggles sorted and then I'll try to do sort tidying up on the from page....perhaps with some new ideas !

Have a good weekend

TugMaster
Ok, so I like a drop !

boman

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 58
Re: Hey - what happened?
« Reply #35 on: January 11, 2014, 01:10:30 »
Yes, great the pics are back.....

but to update you all ...we still have a few issues related to this....which I have just emailed the Host about.

Thanks for all your support and kind words, it really keeps morale up   :)

Off to London shortly for the boat show ...will post some pics next week.

In all of this I've noticed we have over 66,000 pictures/avatars on our database  :-\ this gives you an idea what I/we host !!....I would love to produce some sort of gallery/database that was viewable to members....something to work on !

Lets hope we get those last few niggles sorted and then I'll try to do sort tidying up on the from page....perhaps with some new ideas !

Have a good weekend

TugMaster

Thank you very, very much for your efforts.

tugs53

  • Moderator
  • Admiral Poster
  • *****
  • Posts: 6630
Re: Hey - what happened?
« Reply #36 on: January 12, 2014, 11:11:49 »
Does anyone else have a Security Issue message on the homepage?
MIKE

Sudbury II

  • Admiral Poster
  • ******
  • Posts: 1640
Re: Hey - what happened?
« Reply #37 on: January 12, 2014, 11:56:47 »
Not on mine.
"Suds"

TugMaster

  • Administrator
  • Admiral Poster
  • *
  • Posts: 1123
  • Welcome Aboard !
Re: Hey - what happened?
« Reply #38 on: January 12, 2014, 13:08:35 »
Mike, it's just a message for admin and moderators, one of the issues I'm trying sort.

Just got back from the London Boat show but did leave messages with the host about it but see nothing has been done, will chase tomorrow.

Hope to get a few pics up of the show too.

Cheers

Tugmaster
Ok, so I like a drop !

Footski

  • Moderator
  • Admiral Poster
  • *****
  • Posts: 3284
  • Just me and my good lady
Re: Hey - what happened?
« Reply #39 on: January 13, 2014, 00:49:18 »
Does anyone else have a Security Issue message on the homepage?

Chris is right. I have that message too.
Barry

2tugboats

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 605
  • Roughly 3/4 inch scale semi accurate
    • Two Tugboats
Re: Hey - what happened?
« Reply #40 on: January 13, 2014, 14:51:27 »
Well Mike, I just got this message when I clicked on "Tug Forum",

MAJOR SECURITY RISK:
You have not removed repair_settings.php!


I have not been having trouble during all this so I was surprised to
see that I have a problem to report.

Michael
Yet another case of why men and women go down to the sea in ships. . .A pleasure to be here and smell the salt air. Thank you Tugboat Forum. . .Michael in Anacortes, Washington www.twotugboats.com

tugs53

  • Moderator
  • Admiral Poster
  • *****
  • Posts: 6630
Re: Hey - what happened?
« Reply #41 on: January 14, 2014, 10:55:53 »
I'm all in favor of a photo gallery...

How about the rest of you?
Presently our photos are scattered all over the boards...and very time consuming to find.
« Last Edit: January 14, 2014, 10:59:35 by tugs53 »
MIKE

model tugman

  • Site Supporter
  • Admiral Poster
  • *
  • Posts: 2716
Re: Hey - what happened?
« Reply #42 on: January 14, 2014, 11:06:44 »
Yes Mike I think a gallery would be lovely   ;) ;)
« Last Edit: January 14, 2014, 11:51:34 by model tugman »
Tugs are for life      George B

TugMaster

  • Administrator
  • Admiral Poster
  • *
  • Posts: 1123
  • Welcome Aboard !
Re: Hey - what happened?
« Reply #43 on: January 14, 2014, 11:16:04 »
Still looking into this error message the moderators are getting, further update soon.
Ok, so I like a drop !

tugs53

  • Moderator
  • Admiral Poster
  • *****
  • Posts: 6630
Re: Hey - what happened?
« Reply #44 on: January 14, 2014, 11:44:50 »
Thanks boss ;)
MIKE